Новини от Благоевград

В Благоевград изборният ден започна в спокойна обстановка

Охраната на изборните помещения през изминалата нощ протече нормално. Към 7:00 часа днес секционните помещения и съдържащите се в тях материали са предадени на РИК и СИК. До този момент няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите, съобщиха от ОД на МВР - Благоевград.

Продължава...

Тома Томов: На финалния момент сме на сражение за бъдещото на България

Аз повярвах на Корнелия Нинова и съм поразен каква сила има да се бори с най-тежките проблеми

„Още нищо не е решено. На финалния момент сме на сражение за бъдещото на България“. Това заяви водачът на „БСП за България“ в Благоевград Тома Томов. „Хората живеят зле и не вярват на управляващата класа и синджир лъжи- на това, което поколения политиците говорят“, каза още той.

Продължава...

Корнелия Нинова: ГЕРБ са всеядни - за властта и с дявола ще се съюзят

Борисов вече беше в коалиция с ДПС и ДОСТ

"Борисов днес се отрича от ДОСТ и ДПС, но той вече беше в задкулисни коалиции и с двете - с ДОСТ на президентските избори, а с ДПС по време на последния си мандат. С техните гласове се взеха най-важните решения в парламента. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред препълнената зала в Благоевград.

Продължава...

Тома Томов в Гърмен: На 26 март се решава накъде ще тръгне България!

Трябва бързо да създаваме държава, която да се грижи за сигурността отвън и отвътре

„На 26 март се решава накъде ще тръгне България! Страна, в която нито има чума, нито е окупирана от чужди войски, има най- хубавата природа, най- хубавото поколение, ако щете, страна, която има всичко, и въпреки това е най- бедната в Европа. Френският посланик ни нарече „циврещи периферии”, т. е. ако този курс продължава, след десет, петнадесет години ние губим страната“. Това заяви водачът на листата на коалиция „БСП за България” в Благоевград Тома Томов, който се среща с обществеността в община Гърмен.

Продължава...

Тома Томов в Благоевград: България е на погрешен курс и той трябва да бъде сменен. Това е решителна битка

 Нуждаем се от силна армия и държава

„За мен е чест и привилегия да стоя пред вас“, с тези думи водачът на листата на "БСП за България" за Благоевград Тома Томов се обърна към стотиците офицери и симпатизанти в хоровата зала на Народно читалище "Никола Вапцаров" в областния град. "България е на погрешен курс и той трябва да бъде сменен, това е решителна битка. Вие сте офицери и разбирате колко е тежко положението, за първи път от 25 години ние ще решим кой ще ни управлява – нито Брюксел, нито Вашингтон".

Продължава...

Крупие на Коко Динев е шофьорът, премазал д-р Раиса Станишева край Симитли

Крупие от казиното на Коко Динев на ГКПП Кулата е шофьорът, който снощи блъсна жена на Е 79, на отбивката за селата Крупник и Черниче Оказа се, че блъсната жена, е лекарката на село Крупник, джипито д-р Раиса Станишева, която вървяла пеша, тъй като автомобилът и се повредил.

Продължава...

Почина намерената на пътя край Симитли лекарка

Жената, която беше намерена на пътя край Симитли, е починала от раните си

57-годишната Р.С. е била лекар в едно от околните села. Тя е пътувала към вкъщи с личния си автомобил, когато е спукала гума. Изоставила е колата и е тръгнала пеш.

Продължава...

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов: 3 март не е празник, а съдба

С военни почести и тържествена програма бяха отбелязани 139 години от Освобождението на България от турско робство в Благоевград. Хиляди жители и гости на областния център се включиха в честванията по повод един от най-големите национални празници на Република България - 3 март. Те бяха приветствани от кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов, който произнесе трогателно слово, припомняйки славния подвиг на националните герои.

Продължава...
Абонамент чрез RSS