Новини от Благоевград

В Благоевград ще отбележат 72 години от победата над фашизма

С ритуал по полагане на венци и цветя, благоевградската общественост ще отбележи 72 години от победата над фашизма. Събитието ще се състои от 11.00 часа на площад „Георги Измирлиев”, съобщиха от пресцентъра на Община Благоевград.

Продължава...

Хиляди светлини озариха небето над Благоевград в нощта на Великден

Уникални цветове обагриха 33-метровия кръст над Благоевград в нощта на Възкресение Христово.

Продължава...

Садист от Сандански заля куче с разтопен асфалт

На жестока гледка се натъкнала вчера санданчанката Любка М. Прибирайки се към дома си в курортния град тя видяла агонизиращо малко куче залято от садист с разтопен асфалт, пише "Монитор".

Продължава...

В Благоевград изборният ден започна в спокойна обстановка

Охраната на изборните помещения през изминалата нощ протече нормално. Към 7:00 часа днес секционните помещения и съдържащите се в тях материали са предадени на РИК и СИК. До този момент няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите, съобщиха от ОД на МВР - Благоевград.

Продължава...

Тома Томов: На финалния момент сме на сражение за бъдещото на България

Аз повярвах на Корнелия Нинова и съм поразен каква сила има да се бори с най-тежките проблеми

„Още нищо не е решено. На финалния момент сме на сражение за бъдещото на България“. Това заяви водачът на „БСП за България“ в Благоевград Тома Томов. „Хората живеят зле и не вярват на управляващата класа и синджир лъжи- на това, което поколения политиците говорят“, каза още той.

Продължава...

Корнелия Нинова: ГЕРБ са всеядни - за властта и с дявола ще се съюзят

Борисов вече беше в коалиция с ДПС и ДОСТ

"Борисов днес се отрича от ДОСТ и ДПС, но той вече беше в задкулисни коалиции и с двете - с ДОСТ на президентските избори, а с ДПС по време на последния си мандат. С техните гласове се взеха най-важните решения в парламента. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред препълнената зала в Благоевград.

Продължава...

Тома Томов в Гърмен: На 26 март се решава накъде ще тръгне България!

Трябва бързо да създаваме държава, която да се грижи за сигурността отвън и отвътре

„На 26 март се решава накъде ще тръгне България! Страна, в която нито има чума, нито е окупирана от чужди войски, има най- хубавата природа, най- хубавото поколение, ако щете, страна, която има всичко, и въпреки това е най- бедната в Европа. Френският посланик ни нарече „циврещи периферии”, т. е. ако този курс продължава, след десет, петнадесет години ние губим страната“. Това заяви водачът на листата на коалиция „БСП за България” в Благоевград Тома Томов, който се среща с обществеността в община Гърмен.

Продължава...

Тома Томов в Благоевград: България е на погрешен курс и той трябва да бъде сменен. Това е решителна битка

 Нуждаем се от силна армия и държава

„За мен е чест и привилегия да стоя пред вас“, с тези думи водачът на листата на "БСП за България" за Благоевград Тома Томов се обърна към стотиците офицери и симпатизанти в хоровата зала на Народно читалище "Никола Вапцаров" в областния град. "България е на погрешен курс и той трябва да бъде сменен, това е решителна битка. Вие сте офицери и разбирате колко е тежко положението, за първи път от 25 години ние ще решим кой ще ни управлява – нито Брюксел, нито Вашингтон".

Продължава...
Абонамент чрез RSS