Празничното шествие за 24 май този път тръгва от Професионалната гимназия по хранителни технологии и туризъм

Внушително шествие ще завладее отново улиците на Ямбол по повод честването на 24 май. Спазвайки традицията всяка година тържественият ритуал за отбелязване на Деня на славянската писменост и на българската просвета и култура да бъде в различно учебно заведение, този път домакини ще бъдат преподавателите и възпитаниците на Професионалната гимназия по хранителни технологии и туризъм.

Продължава...

Без вода в Ямбол днес, 19 май 2017 г., на тези места

Поради отстраняване на аварии е възможно временно прекъсване на водоснабдяването в следните места:

Продължава...

Без вода в София днес, 19 май 2017 г., на тези места

„Софийска вода” АД временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Продължава...

Без вода в Ямбол днес, 18 май 2017 г., на тези места

Поради отстраняване на аварии е възможно временно прекъсване на водоснабдяването в следните места:

Продължава...

Античност и Средновековие оживяват в древния „Кабиле“ край Ямбол

Битки между римляни и траки, реплики на автентични оръжия и облекла, сцени от живота на древните хора. Това са само част от атракциите, които подготвя за своите посетители Археологически резерват „Тракийски и античен град Кабиле" край Ямбол.

Продължава...

Без вода в София днес, 18 май 2017 г., на тези места

„Софийска вода” АД временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Продължава...

141 години от Бояджишкия бунт

Навършиха се 141 години от бунта в село Бояджик, община „Тунджа”, където зверски загиват стотици българи – мъже, жени, деца, много свещеници. Бояджишкият бунт е едно от най-драматичните събития в българската история.

Продължава...

26 годишен изрод нападна възрастна жена на спирка в Бургас и едва не я уби. Видео

Млад мъж нападна с ритници възрастна жена на спирка в Бургас, предава Флагман.БГ. Във видеоматериал, явно заснет от охранителна камера, се вижда как младежът брутално рита беззащитната възрастна жена, която от удара се строполява на земята.

Продължава...
Абонамент чрез RSS