Ученически игри по лека атлетика в община Тунджа

На 17 ноември 2017 година, в община „Тунджа" стартира общинският етап от ученическите игри по лека атлетика за учебната 2017-2018. В него взеха участие три от средищните училища на общината. Участваха 5 отбора във възрастовата група „ученици V-VІІ клас".

Продължава...

Учители по английски език обменят опит и повишават квалификацията си

Бургаски учители, които преподават английски език на деца в първи клас и подготвителните групи на училищата, обмениха опит и споделиха добри практики от работата си. Те участваха в специализиран семинар, който е част от програмата за повишаване на квалификацията им.

Продължава...

Рок група Хоризонт закри Фестивал на греяното вино в Благоевград

В последния ден от фестивалната фиеста на греяното вино жители и гости на Благоевград се насладиха на разнообразните кулинарни и питейни изкушения под акомпанимента на рок бандата Хоризонт. 

Продължава...

Без вода в София днес, 20 ноември 2017 г., на тези места

„Софийска вода” АД временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Солунска“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Христо Ботев“ между ул. „Петър Парчевич“ и ул. „Алабин“; между бул. „Христо Ботев“, ул. „Уилям Гладстон“, ул. „Цар Самуил“, ул. „Солунска“; ул. „Солунска“ между бул. „Христо Ботев“ и ул. „Княз Борис I“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Христо Ботев“ на кръстовището с ул. „Солунска“.

Продължава...

Ямбол се размина с поредния експрес... и Конска стрела отиде

Ех, тъкмо си викахме, че из центъра на Ямбол ще фучи експрес Конска стрела, и то взеха, че му задигнаха… пардон, демонтираха релсите.

Ясно, ни релси, ни експрес, а какво остава даже за конски трамвай. Ама какви експреси, какви трамваи, какви пет… опс, много по пет лева.

Продължава...

Работна среща с директори на училища и детски градини

В община „Тунджа", се състоя работна среща с директорите на детските и учебни заведения на територията на общината. На заседанието присъстваха и медицинските специалисти, които обслужват здравните кабинети  в детските градини и училища.

Продължава...

Проведе се обучение по подготовката за провеждане на отчетна кампания на структурите на БЧК-Тунджа

В община „Тунджа“ се проведе обучение по подготовката за провеждане на отчетна кампания на структурите на БЧК - Тунджа.

В него взеха участие членове на ръководството Общински съвет на БЧК – Тунджа и представители на ръководствата на дружествата на БЧК, функциониращи на територията на община „Тунджа“. Присъстваха още инж. Митко Филипов – директор на секретариата на Областния съвет на БЧК и Добриела Праматарова – специалист в ОС на БЧК – Ямбол.

Продължава...

Без вода в област Ямбол днес, 8 ноември 2017 г., на тези места

Поради отстраняване на аварии е възможно временно прекъсване на водоснабдяването в следните населени места:

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...