Бедствия и аварии

Горящ автовоз затвори АМ "Струма"

Затворено е движението по АМ „Струма" в посока София. Гаси се пожар в автовоз, натоварен с един микробус, в близост до разклона за с. Дяково.

Продължава...

Силни бури и градушки удариха Ловешко и Русенско през нощта

Ловешко и Русенско бяха ударени от силни бури с градушки тази нощ. Градушки са паднали и в Горна Оряховица, Габрово и Павликени, съобщава БТВ.

Продължава...

Близо 60 000 опаковки с бонбони задържа Митница Бургас

56 448 опаковки с бонбони с имитационни изображения на анимационния герой „Hello Kitty" задържа Митница Бургас за нарушени права върху интелектуална собственост.

Продължава...

Няма изтичане на хлор на територията на град Ямбол

Днес, в 13:25 часа служители от РС„ПБЗН”- Ямбол  реагираха незабавно на сигнал, получен чрез автоматизираната известителна инсталация за евентуално изтичане на хлор на територията на фирма, работеща с този газ, находяща се в индустриалната зона  на областния град. 

Продължава...

Миньор пострада при срутване в рудник Ораново

Срутване е станало в рудник "Ораново" в Симитли, предаде БГНЕС. Към 14.30 часа е подаден сигнал за пострадал миньор под земята.

Голям скален къс се е откъснал, миньорът е успял да отскочи, за да не го затрупа масата, но е ударен в лявата подбедрица, която е счупена.

Продължава...

Един човек е загинал при авария в ТЕЦ "Брикел"

Един човек е загинал, а четирима са ранени в ТЕЦ „Брикел-Гълъбово”. Аварията е станала при почистване на сероочиствашща инсталация в ранния следобед, съобщава БНТ. 
Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...