Правителство

ДАНС изгони още двама турци, които са заплаха за националната сигурност

На 21 март 2017 г. със заповед на председателя на Държавна агенция „Национална сигурност” (ДАНС) са наложени принудителни административни мерки „експулсиране”, „отнемане на правото на пребиваване” и „забрана за влизане в Република България” за срок от пет години на турски гражданин, извършвал дейности, създаващи антибългарски нагласи в райони със смесено население в страната и застрашаващи единството на българската нация, съобщиха пресцентъра на Държавна агенция „Национална сигурност”.

Продължава...

Махат незаконните билбордове с лика на Борисов. ГЕРБ пак се правят на ударени

Незабавно да бъдат премахнати билбордовете с лика на експремиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, на който той е с генералска униформа, на фона на българското знаме. 

Продължава...

Герджиков: Уважавам Гарелов, но той наруши правилата! Няма значение има ли SMS от Борисов!

”Дълбоко уважавам Иван Гарелов. Когато го представях като част от кабинета, го представих като медийния гуру на България, но сутринта си изпусна журналистическия си нагон. Това е недопустимо по време на предизборна кампания. Той наруши правилата”.

Продължава...

След SMS от Борисов, премиерът Герджиков уволни Иван Гарелов заради Елена Йончева

Заради хубава Елена в държавата пламна война. Изборите в България се превръщат в древногръцка трагедия, достойна на перото на Омир.

Още една жертва на ожесточената конфронтация падна днес.

Продължава...

Смениха директора на Летище София

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев назначи Христо Щерионов за главен директор на ГД „Гражданска въздухоплавателна администрация" (ГД ГВА).

Продължава...

Сменят още 7 областни. Били кандидати за депутати

Служебното правителство сменя още 7 областни управители заради желанието им да се включат в партийни листи, каза говорителят на Министерски съвет Ирина Белчева във връзка с подготовката за предстоящите парламентарни избори.

Продължава...

България е подписала с РСК "МиГ" договори за ремонт на свои изтребители

Българското правителство е подписало с Руската самолетостроителна корпорация (РСК )"МиГ" договори за ремонт на изтребители от тази марка.

Продължава...

МОН извади доказателства за проблемите, довели до "шамара" от Брюксел

МОН извади доказателства за проблемите по оперативната програма за наука и интелигентен растеж

Служебният просветен министър Николай Денков обясни на специална пресконференция, че плащания ще има, ако в най-кратки срокове отстраним пропуските.

Продължава...
Абонамент чрез RSS