Политически партии

Шестима министри от "Борисов 2" на нисък старт да се върнат по местата си

Шестима министри от кабинета "Борисов 2" се връщат с екипите си във властта. Това научи "Стандарт" от източници в ГЕРБ. Това са Владислав Горанов, Лиляна Павлова, Томислав Дончев, Ивайло Московски, Екатерина Захариева и Ивелина Василева. Освен финансов министър Бойко Борисов обмислял да направи Горанов и вицепремиер, твърдят източници, запознати с преговорите за съставяне на кабинет с Обединените патриоти.

Продължава...

Местан иска касиране на изборите!

ДОСТ не признава проведените избори за честни и прозрачни. "Ще искаме касиране на резултатите от изборите за 44-то НС", заяви лидерът на ДОСТ Лютви Местан на пресконференция по повод изборните резултати.

Продължава...

Корнелия Нинова: Гласувах за промяна, сигурност и справедливост. Видео

Лидерът на БСП Корнелия Нинова гласува за промяна, сигурност и справедливост в 25 ОУ "Петър Берон" в кв. "Лагера", София, предаде "24 часа". 

Продължава...

Бойко Борисов: Гласувах за стабилна, единна, предвидима България. Видео

Бойко Борисов отиде до изборната секция с ретро мерцедеса от 1968 г., за който разказа преди дни как му купил оригинално радио "Блаупункт" при едно от служебните си пътувания и срещи с германския канцлер Ангела Меркел. Според думите му колата била купена за 10 хил. лева и реставрирана години. Борисов сам управляваше автомобила, той гласува в гр. Банкя, 78 СОУ "Христо Смирненски”.

Продължава...

Корнелия Нинова пусна бюлетина с усмивка! Каза за какво гласува!

Гласувах така, че всеки човек, който има нужда да може да се лекува, повече българи да имат работа и хората да са спокойни по домовете им, младите да раждат и да отглеждат децата ни в България.

Продължава...

Десислава Атанасова с поредно изпростяване в изборния ден

Десислава Атанасова за пореден път изпростя, като пусна снимка в своя профил във Фейсбук и написа „Нека не се връщаме във времената на черно белите снимки!“, съобщавайки, че гласува на изборите за 44-то Народно събрание.

Продължава...

Членове на СИК в Кърджали и Хасково масово се оттеглят в последния момент

Една трета от предварително вписаните имена за членове в секционните избирателни комисии в Хасково се отказват в последния момент, съобщи БНТ. Това затруднява и забавя работата на Районната избирателна комисия.

Продължава...

Между 50 и 150 лева за глас според слухове готвят от ГЕРБ и техни патерици

От няколко източника до нас достигнаха слухове и информация, че партия ГЕРБ ще играе ва банк, за да спечели изборите за Народно събрание в неделя, използвайки всички възможни, позволени и непозволени от закона, методи.

Продължава...
Абонамент чрез RSS