Политически партии

Цветанов: Агресивността на БСП минава всякакви граници. ГЕРБ е номер 1 и ще остане номер 1

„Важно в момента е да говорим за политическата агресивност на нашите опоненти. Те бяха много превъзбудени след президентските избори, които ние загубихме. Президентските избори нямат нищо общо с парламентарните. Много бяха тежки срещите, които провеждахме в страната преди парламентарните избори. Днес, връщайки се от дистанцията на времето, мога да кажа, че взехме правилното решение.

Продължава...

Корнелия Нинова: Оставката на Димитър Главчев е политическа победа за „БСП за България“

Оставката на Димитър Главчев е политическа победа за „БСП за България“. Това заявява председателят на БСП Корнелия Нинова в своя позиция, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Продължава...

Проф. Иво Христов: Благодаря на всички хора, които ме подкрепиха

"Благодаря на всички хора, които ме подкрепиха. За мен е чест да ги представлявам!" Това написа народният представител от "БСП за България" проф. Иво Христов във Фейсбук по повод подкрепата, която получи след скандала с изявлението си, че "80% от българите са дебили и не могат да се подписват", поради което не разбират каква е ролята на Съветската армия за спасяването на българските евреи.

Продължава...

Жельо Бойчев по повод позицията на Воля: Поздравете Цветанов. Добре си е свършил работата

„Не срещнахме разбиране у колегите от ВОЛЯ за подкрепа на вота на недоверие“. Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Жельо Бойчев пред медиите след срещата с ПП ВОЛЯ за вота на недоверие, предлаган от левицата.

Той обясни, че ВОЛЯ са подчертали важността на темата за борбата с корупцията- че е важна за българското общество, но считат, че един вот на недоверие няма да помогне за решаване й. Бойчев бе категоричен, че ПГ на „БСП за България“ продължава да търси подкрепа сред всички български граждани за инициативата си – свалянето на правителството на Бойко Борисов. „Вотът на недоверие много ясно определя в българския парламент- кой подкрепя правителството на ГЕРБ и кой е опозиция. Това ще се види от всички български граждани“, обясни той.

По думите му вотът, точно по тази тема, поставя разделителна линия- кой иска истинска промяна, смяна на модела на управление на страната и кой е за запазване на статуквото, което продължава да ограбва всеки един българските гражданин. „Дебатът не е безсмислен и БСП има силата и волята да го води“, категоричен бе той.

На въпрос как си обяснява промяната в позицията на ПП ВОЛЯ и тяхната подкрепа за бюджета на ГЕРБ, Бойчев отговори: „Поздравете Цветанов. Добре си е свършил работата“.

Продължава...

Декларация на ПГ на ГЕРБ: Още днес проф. Иво Христов да бъде изключен от групата на БСП

"Днес имаме ситуация, в която депутат от БСП заявява, че не България, а СССР е спасил българските евреи и че 80 процента от българския народ са дебили, които не могат да се подписват.

Призоваваме Ви да заявите ясна позиция по отношение на тези думи на Иво Христов.

Продължава...

Структурите на НФСБ срещу Валери Симеонов: Той изтъргува патриотизма срещу министерски кресла

„След изборите на 5 октомври 2014 г., когато партията влезе в Народното събрание, ръководството на НФСБ за първи път подведе своите избиратели и подкрепи кабинета на Бойко Борисов. Тогава председателят на НФСБ Валери Симеонов еднолично наложи тази политика, въпреки обещанията по време на предизборната кампания, когато ГЕРБ бе посочена като партия на олигархията, водеща антисоциална политика и жертваща националните интереси“.

Продължава...

ВМРО: Местан и ДОСТ са заплаха за България! Главният прокурор да се самосезира за държавна измяна!

"Протурските партии в България никога не са работили в интерес на страната ни, а точно обратното. Това е опасна тенденция, която достигна своя апогей с официалното искане от страна на Лютви Местан България да признае турско малцинство. Езикът на омразата, който беше наложен именно от Местан като лидер на ДПС преди години, вече започна да се материализира и сериозно да застрашава националната сигурност на държавата. Всякакви опити за сепаратизъм, за насаждане на чуждодържавни ценности и опити да се внуши на част от народа на една суверенна държава, че принадлежи към друга такава, е държавна измяна", се казва в позиция на ВМРО.

Продължава...

Корнелия Нинова: За пореден път представител на ГЕРБ издава присъди, вместо съда

"За пореден път представител на ГЕРБ издава присъди, вместо съда. Г-жа Менда Стоянова заяви, че скоро ще бъде доказано купуване на гласове от депутата Манол Генов. Питаме - откъде г-жа Стоянова е запозната с доказателствата по делото и влияе ли тя на изхода на разследването?" Това заявява председателят на БСП Корнелия Нинова, цитирана от пресцентъра на партията.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...