Неправителствен сектор

Водещите на седмото издание на "Нощта на звездите" на фондация "Енчо Керязов"!

Знаете ли какво ще се получи, ако съберете в едно тяло арменец, французин и италианец?

Да знам, че ще дадете различни отговори.

Но със сигурност това би бил човек с невероятно чевство за хумор, музикален и артистичен талант!

Продължава...

Българската наркополитика вреди на децата и произвежда престъпници

Наркополитиката, която води държавата ни, произвежда повече употребяващи деца и повече млади хора с осъдителни присъди, без да се бори с дилърите и престъпността. Това разкриха от Българско либертарианско общество (БЛО) и движение Промена на специална пресконференция в БТА по-рано днес.

Те представиха проучване на съдебни дела и полицейски доклади за периода 2009-2016, в което ясно се очертават проблемните тенденции от поетия курс на криминализация и строги наказания.

Продължава...

Фондация Енчо Керязов стартира кампанията си за издирване на таланти в сферата на спорта, образованието и изкуството

Фондация Енчо Керязов стартира кампанията си за издирване на таланти в сферата на спорта, образованието и изкуството за седма поредна година и е готова да приеме информация за всяко Ваше достойно постижение! Очакваме Ви!!!

Продължава...

НПО скочиха на тъпото политическо разпореждане на МОН заради съпругата на президента

Двайсет и една граждански организации настояват за отмяна на решението на Министерството на образованието и науката (МОН), според което срещите на такива организации трябва да стават само след предварително съгласуване с министерството или с началника на съответното регионално управление. Ограничителната мярка бе наложена след срещи на съпругата на президента Десислава Радева и представители на сдружението й „Живата вода на България“ в училищата.

Продължава...

Заплахи срещу журналистка след разследване за наркотрафик

Заплахи за журналистка, участвала в разследване за наркотрафик. На случая обърнаха внимание разтревожени дори „Репортери без граници".

„Заплашва ме Манчо Ковачев с нецензурни думи, както и че ще пострадам от нещо. По-късно, в едно интервю, което бе излъчено в „Бивол", се разбира, че заплахите са за убийство срещу мен и моя издател. Тук искам да кажа, че издателят на Zovnews няма нищо общо с редакционната политика на сайта", заяви в студиото на „Здравей, България" по „Нова телевизия" Мария Димитрова от сайта zovnews.com.

Продължава...

„Спаси София“ организира протест #ДанчеСлез за "цялостно творчество"

Гражданската инициатива „Спаси София“ организира протестно шествие срещу столичния кмет Йорданка Фандъкова. В страницата на „Спаси София“ във "Фейсбук" се посочва, че протестът е за "цялостно творчество".

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...