Неправителствен сектор

Протест на шофьори на тежкотоварни автомобили

Протест на два гранични пункта - "Кулата-Промахон" и "Дунав мост" при Русе организират водачи на тежкотоварни автомобили, предава БНТ.

Продължава...

Стотици излязоха на протест пред КЕВР

Стотици протестиращи се събраха пред сградата на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) в София, за да изявят недоволството си срещу поскъпването на парното и топлата вода в столицата.

Продължава...

Близо 100 общини ще се включват в инициативата „Часът на Земята“

Близо 100 общини ще се включват в инициативата „Часът на Земята“, съобщиха организаторите на проявата WWF.

Продължава...

Започват протести пред районните съдилища в страната

Граждански движения и организации ще представят пред журналисти данни за произвола на съда, частните съдебни изпълнители и монополистите в дела по заповедни производства с документи с невярно съдържание, с цел облагодетелстване, съобщи БНР.

Продължава...

СБЖ: Журналистиката не е боксова круша, а фундамент на демокрацията

Председателят на УС на СБЖ Снежана Тодорова изразява възмущението си от опита високите професионални постижения на известната българска журналистка Елена Йончева да бъдат атакувани голословно с цел търсене на политически дивиденти от страна на бившия министър-председател Бойко Борисов. 

Продължава...

Само за 20 лева на Седмото издание на Нощ на звездите на Фондация Енчо Керязов

Изборите идат! Опичайте си акъла – даваме Ви по-малко от десет дни за размисъл!

Важният ден е 17 март, 2017 г. – от тази дата тече 17-дневният период, в който можете да закупите билет за Седмото издание за наградите на Фондация „Енчо Керязов“ и за Седмия спектакъл „Нощ на звездите“ само за 20 лева, независимо от ценовия сектор в Зала „Арена Армеец“ – София!

Продължава...

Нощ на звездите - таланти, гости, публика. Фото

За шести път Фондация Енчо Керязов връчи своите годишни награди за деца таланти в областите образование, изкуство и спорт. Стори го в завлядяващото шоу Нощ на звездите, състояло се в съботната вечер в столичната зала Арена Армеец.

Продължава...

Нощ на звездите – звезди се прекланят пред младите звезди на България. Фото

Близо 10 хиляди зрители изпълниха столичната зала Арена Армеец в съботната „Нощ на звездите“ на Фондация „Енчо Керязов“, за да наблюдават невероятно зрелищния спектакъл на големите звезди, посветен на младите звезди, на децата таланти на България.

Продължава...
Абонамент чрез RSS