Народно събрание

Фашистът Гърневски: Колко е чист въздухът в зала, в която няма пукнат комунист!

„Празната зала ще ме разбере много по-добре, отколкото, ако господата от БСП бяха тук“, заяви фашистът менте комунист Спас Гърневски, депутат от ГЕРБ след като социалистите напуснаха пленарната зала.

 „БСП се била извинила. Тези хора от двете страни от залата очакваха, че на 10 ноември няма да има пребоядисване, а БСП ще падне на колене и ще моли за прошка. Беше ли направено, не беше направено“, заяви Гърневски.

Продължава...

Свалиха Жаблянов. От днес в България има фашистка диктатура

Фашизираните мутро менте комунисти от ГЕРБ, патриоти и Воля свалиха Валери Жаблянов от зам.председателския пост в парламента.

Продължава...

Корнелия Нинова: Днес това тук е трибунал. Извънредно съдилище срещу инакомислещите

„Народе, съжалявам, че днес ставате свидетели на това, което показва, че българската политическа класа е незряла да оцени обективно и мъдро историята си и да даде перспектива, да отговори на реалните ви проблеми, да помогне да ги решите и да ви даде надежда“. Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от парламентарната трибуна по време на дебатите по искането за оставка на Валери Жаблянов като зам.-председател на парламента, предава „Фокус“.

Продължава...

Фашистът Главчев подигравателно към Жаблянов: Прави се на герой от Лайпцигския процес

"Имаше един герой от Лайпцигския процес преди малко", сравни Жаблянов с Георги Димитров бившият председател на НС Димитър Главчев, за когото се твърди, че е инициаторът на подписката за оставката.  "На какъв език говорите вие, от БСП, с конете си?", попита той.

Депутатът от ГЕРБ Владимир Тошев подвикна обиди към Валери Жаблянов от място в пленарната зала, докато зам.-председателят на Народното събрание излагаше защитната си реч срещу поисканото сваляне от поста с подписите на мнозинството.

Продължава...

БСП напусна залата след убийствена реч на Нинова срещу ГЕРБ и "Цветановщината"

БСП напусна залата след убийствена реч на лидера на БСП Корнелия Нинова срещу ГЕРБ и "Цветановщината" и в защита на демокрацията.

Продължава...

Жаблянов към ГЕРБ: Вие сте носители на най-реакционните идеи на европейския континент

Огнена реч в своя защита по повод исканата му от ГЕРБ оставка произнесе пред парламента зам.председателят Валери Жаблянов.

"Вие не разбирате демокрацията. Това отзад не е политбюро. Това е демократичен орган. Ние сме представители на нашите партии. Аз съм представител на БСП и с нейната политическа платформа и програма съм седнал там отзад". Това каза от трибуната на парламента Валери Жаблянов по време на дебатите за исканата му оставка.

Продължава...

ДПС отказа да участва във фарса с отстраняването на Жаблянов и напусна залата

ДПС няма да участва в дебата за оставката на Валери Жаблянов - това е фарс, заяви от трибуната на парламента Йордан Цонев.

Няма правни аргументи за оставката, отсече той.

Продължава...

БСП: Днес ще се бием за демокрация!

"Ще се бием за демокрация. За първи път ще свалят зам председател заради свои мисли и идеи. Това не се е случвало никога в българската история. Моля медиите да вземете и да прочетете мотивите за искането на оставката и ще видите, че няма нито един мотив за искането на оставката".

Това каза Георги Свиленски от БСП в кулоарите на парламента пред камерата на bTV.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...