Цветанов: Агресивността на БСП минава всякакви граници. ГЕРБ е номер 1 и ще остане номер 1

„Важно в момента е да говорим за политическата агресивност на нашите опоненти. Те бяха много превъзбудени след президентските избори, които ние загубихме. Президентските избори нямат нищо общо с парламентарните. Много бяха тежки срещите, които провеждахме в страната преди парламентарните избори. Днес, връщайки се от дистанцията на времето, мога да кажа, че взехме правилното решение.

Продължава...

Сухопътните войски честват своя боен празник

Днес по традиция Сухопътните войски честват своя боен празник. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на отбраната. Тази година той съвпада с отбелязването на 132-ата годишнина от Сръбско-българската война.

Продължава...

Корнелия Нинова: Оставката на Димитър Главчев е политическа победа за „БСП за България“

Оставката на Димитър Главчев е политическа победа за „БСП за България“. Това заявява председателят на БСП Корнелия Нинова в своя позиция, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Продължава...

Нинова в гневна реч от трибуната: Вие сте страхливец, г-н Борисов! Вие рушите институцииите!

В изключително остра реч лидерът на БСП Корнелия Нинова отново скочи от трибуната на Народното събрание на премиера Борисов. Соцлидерката го обвини в нарушаване на Конституцията и рушене на институциите. И го нарече "страхливец". Той унишава институцията парламент и съсипва правовата държава, посичи гневно Нинова.

Продължава...

Премиерът Борисов свика спешно Съвета за сигурност

Докато в Народното събрание ври и кипи и от БСП настояват премиера Бойко Борисов да се яви в НС, то в Министерски съвет също се случват важни неща.

Продължава...

Проф. Иво Христов: Благодаря на всички хора, които ме подкрепиха

"Благодаря на всички хора, които ме подкрепиха. За мен е чест да ги представлявам!" Това написа народният представител от "БСП за България" проф. Иво Христов във Фейсбук по повод подкрепата, която получи след скандала с изявлението си, че "80% от българите са дебили и не могат да се подписват", поради което не разбират каква е ролята на Съветската армия за спасяването на българските евреи.

Продължава...

Жельо Бойчев по повод позицията на Воля: Поздравете Цветанов. Добре си е свършил работата

„Не срещнахме разбиране у колегите от ВОЛЯ за подкрепа на вота на недоверие“. Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Жельо Бойчев пред медиите след срещата с ПП ВОЛЯ за вота на недоверие, предлаган от левицата.

Той обясни, че ВОЛЯ са подчертали важността на темата за борбата с корупцията- че е важна за българското общество, но считат, че един вот на недоверие няма да помогне за решаване й. Бойчев бе категоричен, че ПГ на „БСП за България“ продължава да търси подкрепа сред всички български граждани за инициативата си – свалянето на правителството на Бойко Борисов. „Вотът на недоверие много ясно определя в българския парламент- кой подкрепя правителството на ГЕРБ и кой е опозиция. Това ще се види от всички български граждани“, обясни той.

По думите му вотът, точно по тази тема, поставя разделителна линия- кой иска истинска промяна, смяна на модела на управление на страната и кой е за запазване на статуквото, което продължава да ограбва всеки един българските гражданин. „Дебатът не е безсмислен и БСП има силата и волята да го води“, категоричен бе той.

На въпрос как си обяснява промяната в позицията на ПП ВОЛЯ и тяхната подкрепа за бюджета на ГЕРБ, Бойчев отговори: „Поздравете Цветанов. Добре си е свършил работата“.

Продължава...

Жаблянов: Борисов е правил далеч по-груби квалификации от Иво Христов, но никога не се е извинявал

Напомняме, че далеч по-груби квалификицаии като „лош материал“, „прости“ и подобни по отношение на българите са правени от сегашния министър-председател, за които извинения не са поднасяни до този момент. Това каза заместник-председателят на Народното събрание и депутат от БСП Валери Жаблянов в декларация от името на група в отговор на декларацията на ГЕРБ, в която те те поисаха оставката на депутата от БСП проф. Иво Христов, предаде Агенция „Фокус“.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...