Времето

Слънчева последна сряда на март 2017

Днес ще бъде слънчево и почти тихо. Максималните температури ще са предимно между 16 и 21°, в София – около 17°.

Продължава...

Слънчев вторник ни очаква

Днес ще е слънчево. В сутрешните часове на места в Източна България ще има временни увеличения на облачността. Ще духа слаб западен вятър.

Продължава...

Облачно, студено, ветровито и дъждовно начало на седмицата

Днес от север облачността ще се разкъсва и намалява. По-значителна ще остане в Южна България, където на отделни места е възможно да превали слабо.

Продължава...

Облаци, студ и дъжд в деня на изборите

Днес над по-голямата част от страната облачността ще бъде значителна, само на отделни места ще има валежи от дъжд, а над югозападните райони ще има и временни разкъсвания.

Продължава...

Слънчево и топло утро, облаци и студ следобяд

Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде слънчево. Значителна ниска облачност ще има над Североизточна България, а разкъсана средна и висока - над Западна.

Продължава...

Слънчев и топъл петък ни очаква

Днес ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност. В сутрешните часове на отделни места в равнините видимостта ще е намалена.

Продължава...

Слънчев и топъл мартенски четвъртък ни очаква

Днес ще е слънчево с разкъсана висока облачност. В сутрешните часове на места в Източна България видимостта ще е намалена.

Продължава...

Слънчево, с температури между 20° и 25°, ще е днес

Днес времето ще бъде слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток.

Продължава...
Абонамент чрез RSS