Предстоящи събития

Предстоящи събития в страната днес, 19 май 2017 г.

София: От 05.10 часа в зала 5 на пред журналисти в Министерството на образованието и науката ще бъде генериран изпитния вариант за държавния зрелостния изпит по български език и литература за XII клас. От 8.50 часа отново в МОН ще бъде изтеглен изпитния вариант (от три възможни) по български език и литература за изпита след VII клас.

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 18 май 2017 г.

София: От 09.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

София: От 09.00 часа в зала Средец на София Хотел Балкан, заместник-министърът на здравеопазването д-р Мирослав Ненков, ще открие 12-а конференция по е-здравеопазване "ИКТ - трансформиращата сила в е-здравеопазването".

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 17 май 2017 г.

София: От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

София: От 09.30 часа в Интер Експо Център ще стартира медицинското изложение Булмедика/Булдентал.

Продължава...

Предстоящи събития в страната за днес, 16 май 2017 г.

София: От 9.00 часа в София Хотел Балкан ще се състои шестата годишна конференция на Капитал, посветена на водния сектор и свързаните с него процеси и бизнес модели. Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, министърът на околната среда и водите Нено Димов, представители на бизнеса, индустриални потребители на вода, управители на ВиК, строителни и инженерни компании ще представят и дискутират последните тенденции от бранша.

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 15 май 2017 г.

София: От 09.30 в Големия салон на БАН Институтът за български език „Проф. Любомир Андрейчин“ ще отбележи тържествено 75 години от основаването си.

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 12 май 2017 г.

София: От 08.30 часа пред Министерство на правосъдието ще се проведе протестно събитие, на което пред сградата на институцията ще бъде положен венец от гнили ябълки.

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 9 май 2017 г.

София: Държавният глава Румен Радев ще участва в церемонията по полагането на венци и цветя пред паметника на Незнайния войн в столицата по повод 72 години от края на Втората световна война. След това пред сградата на Президентската институция на тържествена церемония ще бъде издигнато знамето на ЕС. Церемонията ще се състои в присъствието на президента глава Румен Радев, председателят на Народното събрание Димитър Главчев, парламентаристи и представители на изпълнителната власт.

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 8 май 2017 г.

София: В София ще се проведе Деветият детски международен фестивал за православни църковни песнопения и духовни песни „Осанна във висините!”. От 9.30 часа в аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски” ще се проведе Работилница „Хор Опознание”. От 11.30 часа в катедрален храм „Св. Неделя” ще се изпълняват песнопения. От 12.45 часа ще се състои заключителен концерт на Античен културно–комуникационен комплекс „Сердика” (Ларгото - стъкленият купол между Министерски съвет и МОН).

Продължава...
Абонамент чрез RSS