Предстоящи събития

Предстоящи събития в страната днес, 29 март 2017 г.

София: От 09.30 часа в Българска телеграфна агенция ще се проведе Форум „Политика и общество“ на тема: „Социалдемократическите партии в България след изборите".

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 28 март 2017 г.

София: От 9.15 часа в Дома на Европа в София заместник-министърът на образованието и науката Мария Гайдарова ще открие първата среща на тема „Системи за управление на прогнозирането на умения в съответствие с нуждите на пазара на труда в ЕС: Оценка за България“.

Продължава...

Предстоящи събития днес, 27 март 2017 г.

София: От 12.00 часа в зала „Сердика“ на хотел „София Хотел Балкан“ лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки, кандидат-депутатите на ВОЛЯ и експертния екип на Гражданското движение ще дадат пресконференция.

Продължава...

Предстоящи събития днес, 26 март 2017 г.

София: В 12.00 часа пред столичния паметник „Одринска епопея“ вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва в тържественото поклонение по повод Деня на Тракия и отбелязването на 104 години от Одринската епопея.

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 25 март 2017 г.

София: От 11.00 часа пред Столичния куклен театър с улична акция с участието на актьори от театъра, цирк „Балкански“ и музиканти от Джаз формация „София“ ще бъде открит Кукления Софийски театрален салон.

Продължава...

Предстоящи предизборни прояви днес, 24 март 2017 г.

София: От 11.15 часа в театър „Азарян“ (зала 2) в НДК Председателят на ГЕРБ и водач на листата на ГЕРБ в 25 МИР - София Бойко Борисов ще присъства на официалното закриване на предизборната кампания на ГЕРБ - София град. На закриването на предизборната кампания на партията ще присъстват председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова и кандидати за народни представители. Официален гост на събитието ще бъде генералният секретар на Европейската народна партия Антонио Лопес.

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 24 март 2017 г.

София: От 9.00 часа в зала „Диана“, комплекс „Дианабад“, ще се състои второто издание на новоучредения турнир по тенис на маса „Открит шампионат на София“.

Продължава...

Предстоящи предизборни прояви днес, 23 март 2017 г.

София: В 12.00 часа по бул. “Витоша” младежката организация на ГЕРБ за София ще изненадат столичани с инициативата “Гласувай днес-Мисли за утре”. Във флашмоба участие ще вземат и кандидати за народни представители от партията.

Продължава...
Абонамент чрез RSS