Предстоящи събития

Предстоящи събития в страната днес, 20 ноември 2017 г.

София: От 09.30 часа в Зала „София Сити“ на „Бест Уестърн Плюс Сити Хотел“ Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС) ще отчете резултатите от изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система за управление на водите и докладване.

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 19 ноември 2017 г.

София: От 11.00 часа в храм-паметник “Александър Невски” ще бъде отслужена възпоменателна панихида в памет на жертвите от катастрофи и молебен за здраве.

София: От 12.00 часа в района на бившите “легнали полицаи“ при улиците „Мала кория“ и „10-ти километър“, непосредствено до Александровски мост, жителите на с. Владая и кв. „Княжево“ ще блокират движението по Е-79.

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 10 ноември 2017 г.

София: От 08.30 часа в хотел „Хилтън“ ще се състои международната конференция CEE Frontier Markets – Economic Developments Shaping the Future.

София: От 09.00 часа в Централния военен клуб министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще открие Българо-американски форум на отбранителната индустрия.

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 9 ноември 2017 г.

София: В 08.00 часа пред сградата на Съдебната палата ще се проведе митинг с искане за промени в Закона за домашното насилие и Наказателния кодекс за правата на децата с цел децата да растат с двамата си родители.

София: В 09.30 часа в зала „София” на Хотел „Маринела” в София президентът Румен Радев ще даде началото на 26-та международна конференция на Асоциацията на органите за управление на избори от Европа на тема: „Осъзнати гласоподаватели в дигиталната епоха”.

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 8 ноември 2017 г.

София: В 09.00 часа ще започне пленарното заседание на Народното събрание.

София: В 10.00 часа в пресцентъра на БТА представители на Културно-информационния център на българското национално малцинство „Босилеград” ще участват в пресконференция, организирана от Граждански комитет „Западни покрайнини”.

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 7 ноември 2017 г.

София: От 09.00 часа, в гр. София, хотел „Хилтън“ (бул. „България“ №1), зала „Мусала“ ще се проведе Десетото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма “Региони в растеж” 2014-2020. Форумът ще открие заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и Ръководител на Управляващия орган Деница Николова и представител на Генерална дирекция „Градска и регионална политика“ на Европейската комисия.

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 6 ноември 2017 г.

София: От 10.30 часа в Националния пресклуб на БТА, Институтът за икономика и международни отношения и Фондация „Фридрих Еберт” ще представи резултати от изследване сред демотивираните българи. Изследването анализира профила и мотивацията на българските граждани, които са в работоспособна възраст, но не работят и не си търсят активно работа.

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 5 ноември 2017 г.

София: От 13.00 часа в централата на ДБГ ще се състои пресконференция след проведен Национален съвет на партията.

София: От 14.00 часа в Национален Музикален Театър „Ст. Македонски" ще бъде представена книгата „Имре Калман – кралят на оперетата” от Петър А. Вангелов.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...