Пътна обстановка

Пътната обстановка за днес, 19 май 2017 г.

Информация за състоянието на републиканските пътища и въведени ограничения, предоставена от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Продължава...

Пътната обстановка за днес, 18 май 2017 г.

Информация за състоянието на републиканските пътища и въведени ограничения, предоставена от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Продължава...

Пътната обстановка за днес, 17 май 2017 г.

Информация за състоянието на републиканските пътища и въведени ограничения, предоставена от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Продължава...

Пътната обстановка за днес, 15 май 2017 г.

Облачността ще е променлива, след обяд – често значителна, и на места в североизточната половина от страната и планинските райони краткотрайно ще превали. Ще духа слаб, в Източна България до умерен североизточен вятър. Минималните температури ще са предимно между 9 и 14°. Максималните ще са от 18 - 20° в североизточните райони от страната, до 23 – 25° в югозападните.

Продължава...

Пътната обстановка за днес, 12 май 2017 г.

В часовете преди обяд на места в югозападната половина от страната ще преръмява. След пладне облачността ще се разкъсва и намалява до предимно слънчево. Със слаб до умерен южен вятър ще прониква по-топъл въздух. Ще се затопли, максималните температури ще са между 22° и 27°.

Продължава...

Пътната обстановка за днес, 9 май 2017 г.

Забранява се движението на моторни превозни средства, предназначени за превоз на товари с техническа допустима максимална маса над 12 тона, включително състав с ремаркета и полуремаркета, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника. Забраната важи, както следва:

Продължава...

Пътната обстановка за днес, 6 май 2017 г.

В сутрешните часове на места и в Източна, валежите ще са значителни по количество, ще има градушки. В западната половина от страната вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е умерен, а в останалата част ще е слаб предимно от изток. Минималните температури ще са между 8° и 13°, за София – около 9°.

Продължава...

Пътната обстановка за днес, 4 май 2017 г.

Забранява се движението на моторни превозни средства, предназначени за превоз на товари с техническа допустима максимална маса над 12 тона, включително състав с ремаркета и полуремаркета, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника, както следва:

Продължава...
Абонамент чрез RSS