Слънце на Изток, дъжд и гръмотевици на Запад

Днес над Източна България ще е предимно слънчево. Над Западна и Централна България ще се развива значителна купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици и временни усилвания на вятъра.

Продължава...

Пътната обстановка за днес, 19 май 2017 г.

Информация за състоянието на републиканските пътища и въведени ограничения, предоставена от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 19 май 2017 г.

София: От 05.10 часа в зала 5 на пред журналисти в Министерството на образованието и науката ще бъде генериран изпитния вариант за държавния зрелостния изпит по български език и литература за XII клас. От 8.50 часа отново в МОН ще бъде изтеглен изпитния вариант (от три възможни) по български език и литература за изпита след VII клас.

Продължава...

Предимно слънчево, с температури между 20 и 25 градуса, ще е днес

Днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, но само на отделни места е възможно да превали за кратко. Ще духа слаб източен, в Източна България до умерен североизточен вятър.

Продължава...

Пътната обстановка за днес, 18 май 2017 г.

Информация за състоянието на републиканските пътища и въведени ограничения, предоставена от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 18 май 2017 г.

София: От 09.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

София: От 09.00 часа в зала Средец на София Хотел Балкан, заместник-министърът на здравеопазването д-р Мирослав Ненков, ще открие 12-а конференция по е-здравеопазване "ИКТ - трансформиращата сила в е-здравеопазването".

Продължава...

Прохладен майски четвъртък ни очаква

Днес намалението на облачността ще продължи и над по-голямата част от страната ще се установи слънчево време.

Продължава...

Пътната обстановка за днес, 17 май 2017 г.

Информация за състоянието на републиканските пътища и въведени ограничения, предоставена от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 17 май 2017 г.

София: От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

София: От 09.30 часа в Интер Експо Център ще стартира медицинското изложение Булмедика/Булдентал.

Продължава...

С вятър, дъжд и гръмотевици идва захлаждане

Днес над по-голямата част от страната облачността ще е предимно значителна. На места ще има краткотрайни превалявания, в западните райони временно интензивни, придружени с гръмотевици.

Продължава...
Абонамент чрез RSS