Йончева: Променят Закона за обществените поръчки, за да продължи корупцията по границата

„Промените в Закона за обществените поръчки се правят, за да може да продължи корупцията при поддръжката на оградата по границата“. Това каза говорителят на БСП Елена Йончева на брифинг в Народното събрание.

Йончева обясни, че според нея през Закона за обществени поръчки, съгласно внесените промени, няма да преминават по-нататъшните поправки на оградата. „Защо се прави това? Прави се, за да продължи корупцията и да се прикрие сегашната корупция, за да не се види качеството на това съоръжение“, коментира Йончева.

Продължава...

Земетресение от 4,6 по Рихтер разтърси Асеновград тази нощ

Земетресение с магнитуд 4.6 по скалата на Рихтер е регистрирано в района на Асеновград.

Земният трус е регистриран в 01.41 часа тази нощ на около 2 километра от Асеновград и на дълбочина от 14 км. Това посочиха данни на Интернет страницата на Националния институт по геофизика, геодезия и геграфия към БАН.

Продължава...

Студено и облачно, с превалявания от дъжд и сняг, ще е днес

Времето ще се задържи почти без промяна.

Ще бъде облачно на много места с превалявания от дъжд, а в Северна България и планинските райони от дъжд и сняг.

Продължава...

Фашистът Гърневски: Колко е чист въздухът в зала, в която няма пукнат комунист!

„Празната зала ще ме разбере много по-добре, отколкото, ако господата от БСП бяха тук“, заяви фашистът менте комунист Спас Гърневски, депутат от ГЕРБ след като социалистите напуснаха пленарната зала.

 „БСП се била извинила. Тези хора от двете страни от залата очакваха, че на 10 ноември няма да има пребоядисване, а БСП ще падне на колене и ще моли за прошка. Беше ли направено, не беше направено“, заяви Гърневски.

Продължава...

Свалиха Жаблянов. От днес в България има фашистка диктатура

Фашизираните мутро менте комунисти от ГЕРБ, патриоти и Воля свалиха Валери Жаблянов от зам.председателския пост в парламента.

Продължава...

Корнелия Нинова: Днес това тук е трибунал. Извънредно съдилище срещу инакомислещите

„Народе, съжалявам, че днес ставате свидетели на това, което показва, че българската политическа класа е незряла да оцени обективно и мъдро историята си и да даде перспектива, да отговори на реалните ви проблеми, да помогне да ги решите и да ви даде надежда“. Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от парламентарната трибуна по време на дебатите по искането за оставка на Валери Жаблянов като зам.-председател на парламента, предава „Фокус“.

Продължава...

Фашистът Главчев подигравателно към Жаблянов: Прави се на герой от Лайпцигския процес

"Имаше един герой от Лайпцигския процес преди малко", сравни Жаблянов с Георги Димитров бившият председател на НС Димитър Главчев, за когото се твърди, че е инициаторът на подписката за оставката.  "На какъв език говорите вие, от БСП, с конете си?", попита той.

Депутатът от ГЕРБ Владимир Тошев подвикна обиди към Валери Жаблянов от място в пленарната зала, докато зам.-председателят на Народното събрание излагаше защитната си реч срещу поисканото сваляне от поста с подписите на мнозинството.

Продължава...

БСП напусна залата след убийствена реч на Нинова срещу ГЕРБ и "Цветановщината"

БСП напусна залата след убийствена реч на лидера на БСП Корнелия Нинова срещу ГЕРБ и "Цветановщината" и в защита на демокрацията.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...