Празничното шествие за 24 май този път тръгва от Професионалната гимназия по хранителни технологии и туризъм

Внушително шествие ще завладее отново улиците на Ямбол по повод честването на 24 май. Спазвайки традицията всяка година тържественият ритуал за отбелязване на Деня на славянската писменост и на българската просвета и култура да бъде в различно учебно заведение, този път домакини ще бъдат преподавателите и възпитаниците на Професионалната гимназия по хранителни технологии и туризъм.

Продължава...

Слънце на Изток, дъжд и гръмотевици на Запад

Днес над Източна България ще е предимно слънчево. Над Западна и Централна България ще се развива значителна купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици и временни усилвания на вятъра.

Продължава...

Без вода в Ямбол днес, 19 май 2017 г., на тези места

Поради отстраняване на аварии е възможно временно прекъсване на водоснабдяването в следните места:

Продължава...

Протест на шофьори на тежкотоварни автомобили

Протест на два гранични пункта - "Кулата-Промахон" и "Дунав мост" при Русе организират водачи на тежкотоварни автомобили, предава БНТ.

Продължава...

Без вода в София днес, 19 май 2017 г., на тези места

„Софийска вода” АД временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Продължава...

Над 52 000 зрелостници се явяват на матурата по български език и литература

Над 52 000 зрелостници се явяват на държавния зрелостен изпит по български език и литература, който започва в 8.00 часа и е с продължителност 4 часа. Матурата ще се проведе в 663 училища в общо 4099 зали.

Продължава...

Пътната обстановка за днес, 19 май 2017 г.

Информация за състоянието на републиканските пътища и въведени ограничения, предоставена от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Продължава...

Предстоящи събития в страната днес, 19 май 2017 г.

София: От 05.10 часа в зала 5 на пред журналисти в Министерството на образованието и науката ще бъде генериран изпитния вариант за държавния зрелостния изпит по български език и литература за XII клас. От 8.50 часа отново в МОН ще бъде изтеглен изпитния вариант (от три възможни) по български език и литература за изпита след VII клас.

Продължава...
Абонамент чрез RSS